Motorola Solutions a achiziționat IPVideo, creatorul senzorului inteligent HALO, un dispozitiv multifuncțional ce detectează amenințările la adresa sănătății și securității în timp real. Compania are sediul în Bay Shore, New York.

    HALO Smart Sensor este un dispozitiv de siguranță și securitate multifuncțional, cu detectare integrată a vaporilor de tutun, monitorizare a calității aerului, detectare a împușcăturilor, detectare a zgomotelor și mișcărilor anormale și detectare a cuvintelor-cheie de urgență. În zonele în care camerele și soluțiile de securitate video nu sunt potrivite, cum ar fi toaletele, sălile de clasă, camerele de spital și camerele de hotel, HALO Smart Sensor poate îmbunătăți conștientizarea situațională și poate extinde perimetrul de securitate, protejând totodată intimitatea.

    Această achiziție întărește angajamentul Motorola Solutions de a îmbunătăți siguranța și securitatea, oferind un senzor rentabil, ușor de implementat și de operat pentru întreprinderi de toate dimensiunile. Motorola Solutions și IPVideo vor continua să furnizeze soluții de securitate care contribuie la crearea unor școli mai sigure, spitale mai sigure, hoteluri mai sigure și afaceri mai sigure.

sursa: Motorolasolutions