Motorola Solutions (NYSE: MSI) a anunțat astăzi lansarea MOTOTRBO R7, o stație radio  emisie recepție portabila cu caracteristici audio avansate și un design subțire și robust pentru a conecta echipele în medii zgomotoase, dure și dinamice.

   MOTOTRBO R7 funcționează pe standardul radio mobil digital (DMR) și oferă o vorbire clară și clară pentru o mai bună inteligibilitate, cu anulare a zgomotului la nivel industrial, suprimare automată a feedback-ului și ajustare automată a volumului pe baza zgomotului de fundal. Informațiile critice și detaliate sunt afișate pe ecranul de pornire, ușurând  accesul la alerte sau mesaje text. Dispozitivul poate fi programat și actualizat OTA, prin WiFi pentru a reduce timpul de nefuncționare și este alimentat de o baterie care durează până la 28 de ore.

  „Claritatea și acoperirea comunicațiilor radio reprezintă o preocupare și o prioritate de top în unitatea noastră de producție, deoarece afectează în mod direct siguranța și eficiența operațională”, a declarat Richard Dhondt, supervizor întreținere, NTN Driveshaft. „Angajații care lucrează cu mașini grele pot auzi comunicațiile vocale MOTOTRBO R7, tare și clar, fără a părăsi stațiile lor sau a opri linia de producție. Designul robust al terminalului este ideal pentru utilizare la nivelul producției, deoarece rezistă prafului, scurgerilor, picăturilor și uzurii de utilizare zilnică.”

   MOTOTRBO R7 este ușor de conectat la o varietate de senzori prin DMR și Bluetooth și poate fi integrat cu sisteme de securitate video și control acces. Acest lucru permite personalului de securitate să primească notificări pe dispozitiv atunci când există încercări neautorizate de a accesa zonele securizate sau când ușile sunt deschise. Operatorii din fabrici si depozite precum și lucrătorii din teren pot primi alerte critice atunci când sunt detectate niveluri ridicate de gaze periculoase și pot reacţiona rapid pentru a ajuta la menținerea tuturor în siguranță.

  „MOTOTRBO R7 este construit pentru a sprijini comunicarea și colaborarea în orice mediu de lucru, permițând personalului de securitate să împărtășească actualizări de siguranță în zgomotul unui stadion, profesorilor să coordoneze sosirile și plecările pe holurile aglomerate și asistentele să trieze pacienții în camerele de urgență aglomerate.” a declarat Katja Millard, vicepreședinte, Enterprise Products, Motorola Solutions. „Integrarea sa cu alte sisteme și tehnologii de siguranță permite echipelor să detecteze și să răspundă mai rapid la toate tipurile de evenimente de zi cu zi, precum și în timpul situațiilor de urgență.”