Airbus Secure Land Communications GmbH a încheiat un parteneriat cu SELECTRIC Nachrichten-Systeme GmbH, oferind o soluție de comunicații mobile de viitor pentru clienții cu nevoi de comunicare critice pentru misiune și afaceri.

   Parteneriatul reunește expertiza Airbus ca jucător tehnologic, oferind capacități puternice de dezvoltare pentru Tactilon Agnet și SELECTRIC, o companie de vânzări și servicii care sprijină interfața cu clienții cu activități de vânzări, instruire, asistență pentru clienți și facturare.

   Platforma de aplicații Airbus Tactilon Agnet rulează pe smartphone-uri standard, precum și pe dispozitive robuste, cum ar fi cele oferite de producători precum Zebra și Samsung, pentru a îndeplini cerințele sporite de implementare și pentru a garanta comunicații sigure, inclusiv criptare puternică end-to-end completată de funcții multimedia. Oferă o interfață de utilizator simplă și intuitivă, care se concentrează pe comunicarea instantanee de grup pentru voce, mesagerie, date și video.

   Prin intermediul unui buton Push-To-Talk (PTT), toți membrii grupului configurați sunt contactați rapid în consecință și permite colaborarea profesională într-un grup.

   Modulul de mesagerie permite trimiterea de conținut de imagini, text și video către grupurile selectate anterior și are, de asemenea, o funcție de telefon și videoconferință. Printre alte posibilități, oferă și integrarea camerelor web externe în locuri publice,