Hytera a anunțat  lansarea MNC360, un terminal mobil PoC conceput pentru a ajuta utilizatorii de transport să comunice ușor și eficient, oferind în același timp funcții de conducere în siguranță și o gamă largă de servicii suplimentare.

MNC360 este compact și ușor. Corpul ultra-subțire de 39,3 mm și designul ergonomic îl fac ușor de instalat. Designul suportului snap-in facilitează instalarea și îndepărtarea ușoară. Rulmentul robust rotativ permite utilizatorilor să ajusteze cu ușurință unghiurile. Tastele programabile pot ajuta utilizatorii să realizeze un flux de lucru simplificat și să efectueze mai multe acțiuni cu o singură atingere.

Proiectat pentru PTT prin rețeaua celulara, MNC360 adoptă antene duble și tehnologia dual SIM pentru a asigura o comunicare continuă. Antenele externe duale LTE lucrează împreună pentru a crește sensibilitatea receptorului cu 3 dB, evitând pierderea semnalului în zonele cu un semnal mai slab. Cu capacitatea dual sim, MNC360 comută automat rețeaua cu o putere de semnal mai mare pentru o conectivitate constantă și fiabilă în orice situație.

MNC360 dispune de un difuzor de 4 wați cu suprimare a distorsiunii, suprimare a urletului și tehnologie de anulare a zgomotului, care permite radioului să transmită un sunet puternic și clar chiar si in mediile extrem de zgomotoase, oferind opțional si un difuzor extern de 8W.
Pentru a proteja utilizatorii, MNC360 este echipata cu o alarmă de depășire a vitezei, o alarmă de oboseală la condus și blocarea automată a tastelor în timpul conducerii, ajutând șoferul să se concentreze mai mult la trafic.
Cu sistemul Android și API-urile standard, MNC360 este deschis pentru aplicații terțe pentru a crea un ecosistem în vehicul pentru aplicații de date în domeniu. De asemenea, acceptă accesul la diverse accesorii, inclusiv microfon difuzor cu fir de la distanță, difuzor extern, inel PTT fără fir etc.