Având experiența Sepura în furnizarea de soluții de comunicații critice de încredere, SCU3 a fost proiectat pentru utilizare în vehicule și/sau locații fixe de birou și acceptă funcții Mission Critical Voice (MCPTT), video (MCVideo) și date (MCData).

    Construit pe sistemul de operare Android lider pe piață, dispozitivul oferă compatibilitate cu o gamă largă de aplicații care au fost concepute pentru a rula pe smartphone-urile și tabletele Android existente.

    Dispozitivul dispune de un modem TETRA opțional, care permite servicii de voce și date în bandă îngustă, în timp ce acceptă Bluetooth®, Wi-Fi și Ethernet, oferind conexiuni la o serie de accesorii și sisteme auxiliare. Împreună cu soluția Mobile Device Management (SDM) de la Sepura, dispozitivul SCU3 Broadband Vehicle este soluția completă de comunicații pentru utilizatorii de comunicații critici de astăzi.

    Steve Barber, CEO-ul Sepura, a comentat despre lansare: „Sepura este un furnizor de top de soluții esențiale pentru utilizatorii de comunicații critice. SCU3 este următorul pas înainte în sprijinirea clienților noștri din întreaga lume. Cu cererea din ce în ce mai mare din partea pieței de integrare a datelor în operațiunile lor, SCU3 completează soluțiile TETRA folosite și de încredere de către clienții Sepura.”

    Peter Hudson, Chief Technology Officer al Sepura, a declarat: „Sepura are o istorie dovedită în furnizarea de dispozitive critice pentru misiune utilizatorilor din întreaga lume, într-o varietate de medii dure. SCU3 este cea mai recentă evoluție a acesteia; un dispozitiv esențial pentru scopuri, conceput pentru exact tipul de utilizare în siguranță publică în care Sepura are zeci de ani de experiență și acum cu avantajul de a adăuga date de bandă largă la soluțiile noastre.”

    În combinație cu Hub-ul de accesorii Sepura (SAH3), SCU3 poate fi conectat la o gamă largă de accesorii Sepura și terțe părți, oferind flexibilitate pentru vehicule și instalații fixe, inclusiv o unitate de control al vehiculului (VCU) care oferă utilizatorului control complet, cu butoane ergonomice concepute pentru a permite o utilizare sigură și fără erori în vehiculele care se pot deplasa cu viteză mare. Opțiunea de reutilizare a accesoriilor Sepura existente determina costuri reduse la minimum precum și cerințele de instruire fiind reduse semnificativ.

    Terence Ledger, Global Sales Director Sepura a declarat: „Clienții noștri caută mereu modalități de a-și extinde capacitatea, iar soluția Sepura LTE le permite să facă exact acest lucru; adăugând date în bandă largă pentru a le susține operațiunile, beneficiind în același timp de calitatea, acoperirea și robustețea dovedite a comunicațiilor vocale TETRA. Am vorbit cu clienții și partenerii de mulți ani în cursul dezvoltării acestui produs și credem că soluția noastră răspunde atât unei nevoi actuale, cât și viitoare pentru utilizatorii critici de comunicații.”

    Soluția LTE Sepura este demonstrată în direct la Critical Communications World din Madrid, 3-5 noiembrie.

  Mai multe detalii pot fi găsite pe www.sepura.com.