RugGear, unul dintre producătorii de dispozitive mobile robuste pentru uz profesional, prezintă RG750, un nou smartphone conceput special pentru utilizarea MCPTT (mission critical push-to-talk). Noul produs rulează pe cel mai recent sistem de operare Android 12, este echipat cu un procesor puternic, are un buton PTT mare și butonul de reglare testat pentru selectarea canalului.

   Compatibilitatea cu standardul de comunicare 3GPP Release 12+ și acoperirea globală a rețelei LTE garantează o comunicare sigură între regiuni și țări. Cu APN dublu, capacitate optimizată de roaming WiFi și acoperire a protocoalelor comune, RG750 comută automat la rețeaua WiFi corespunzătoare cu cea mai mică latență.

   Ca si design este foarte asemănător cu modelul precedent, RG725 care a fost foarte lăudat de producător dar nu foarte apreciat de către utilizatori, apoi a lansării modelului RG725+ in completare si a confuziei create pe piața. Un review destul de complet si pertinent realizat pentru modelul RG725 a fost publicat si in România.